Cine suntem? Despre noi

Le Studio îți spune povestea printr-o profundă explorare a vizualului. Fiecare fotografie este o tușă de pensulă pe pânza infinită a momentelor și fiecare imagine transmite esența unică a subiecților noștri.

Echipa noastră de fotografi pasionați se aventurează într-o călătorie vizuală pentru a captura frumusețea, emoția și semnificația prezente în fiecare cadru. Obiectivul se metamorfozează dintr-un simplu instrument într-un povestitor enigmatic, traducând narațiunile vieții, iubirii și sărbătorii într-un limbaj vizual care depășește cuvintele.

0
Premii obținute
0
Proiecte livrate
0
Clienți fericiți
0
Cadre surprinse

CREATORI DE MAGIE VIZUALĂ Echipa noastră

În lumea artistică a fotografiei, ne mândrim cu crearea de imagini care trezesc emoții și imprimă amintiri care rezistă testului timpului. Fie că este vorba despre un portret drag de familie, un eveniment corporate, o nuntă, fotografie de produs sau animăluțul favorit, echipa noastră aduce creativitate, profesionalism și dedicare pentru perfecțiune în fiecare proiect.
Gabriel Rotar

Gabriel Rotar

Photographer, Visual Storyteller

Raluca Arghire

Raluca Arhire

Photographer, Visual Storyteller

Codrut Breaz

Codruț Breaz

Serial Photoshooter

Cum ne văd clienții noștri? Feedback-ul Clienților

La LeStudio, fotografia nu este doar un serviciu, ci o aventură în imortalizarea momentelor, în a spune povești și a crea portaluri către trecut, mărturiile momentelor ce nu vor fi niciodata uitate. Vezi ce au spus clienții noștri trecuți și prezenți despre noi.
Mergi Sus
Închide Zoom